Волкогон В.В.
Значення мікроорганізмів для здоров'я ґрунтів та оптимізації формування біоценозів
Гуляєва Г.Б.
Клітинні, фізіолого-біохімічні і молекулярно-генетичні механізми взаємодії рослин і збудників хвороб різних таксономічних груп
Дубровна О.В., Михальська С.І., Комісаренко А.Г.
Роль міРНК у регуляції стійкості пшениці до абіотичних стресів
Дуплій В.П.1, Дуплій Н.В.2, Дуплій С.А.3
Діаграма обходу ДНК в застосунках Triander та jsTriander
Кірізій Д.А., Кедрук А.С., Соколовська-Сергієнко О.Г., Махаринська Н.М., Стасик О.О.
Особливості світлової індукції газообміну листків пшениці за впливу посухи різної тривалості та в період відновлення
Козак В.О., Пида С.В.
Продуктивність сочевичі харчової (Lens culinaris Medik.) за впливу мікробних препаратів і фунгіцидів
Колісник Х.М., Грицак Л.Р., Дробик Н.М.
Вплив кліматичних умов на вміст та співвідношення фотосинтетичних пігментів у рослин роду Carlina L.
Косаківська І.В., Щербатюк М.М., Васюк В.А., Войтенко Л.В.
Значення фітогормонів у регуляції росту та формуванні стресостійкості культурних злаків
Коць С.Я., Храпова А.В., Кукол К.П.
Вплив різних концентрацій проліну і гліцину на ростову активність бульбочкових бактерій Bradyrhizobium japonicum в умовах in vitro та проростання насіння сої
Кукол К.П., Воробей Н.А., Пухтаєвич П.П., Коць Т.А.
Ефективність завчасної інокуляції насіння сої стійкими до фунгіцидів ризобіями та обробки протруйниками
Матвєєва Н., Дуплiй В., Ратушняк Я., Белокурова В., Кучук М.
Особливостi морфогенезу in vitro рослин Sedum aizoon L., S. kamtschaticum Fisch. та S. cepaea L.
Матвєєва Н.1, Дуплій В.1, Богданович Т.1, Хорчинова-Седлячкова В.2
Особливості росту, вміст флавоноїдів і біоактивність екстрактів «бородатих» коренів полину Artemisia annua, A. tilesii та A. ludoviciana
Моргун В., Коць С.
М.С. Кобилецька, О.І. Пацула, Н.Д. Романюк, О.І. Терек, В.І. Баранов, О.В. Мамчур «Фізіологія та біохімія рослин. Т. 1»
Моргун В., Кучук М.
Н. Матвєєва, Т. Богданович, В. Дуплій «Взаємодія бактерій і рослин: трансгенні корені для здоров'я людини»
Мордерер Є.Ю.
Чи може спільне застосування інгібітору ферменту та інгібітору синтезу коферменту цього ферменту бути універсальним алгоритмом створення антирезистентних гербіцидних композицій?
Омельчук С.В., Михалків Л.М., Караушу О.В.
Формування і функціонування симбіозу сої з бульбочковими бактеріями за дії гомологічного лектину та фунгіцидів
Патика В.П.1, Колісник С.І.2, Коць С.Я.3, Воробей Н.А.3, Калініченко А.В.4
Вплив біологічних азоту і фосфору на фізіологічні процеси та продуктивність сочевиці
Поліщук Л.В., Бамбура О.І., Лук'янчук В.В.
Детермінація формування пелет у штаму Streptomyces globisporus 1912-4Crt
Поліщук Л.В., Фоміна М.О.
Біоінформатичне дослідження послідовностей вакуолярних протеаз B у дріжджів Scheffersomyces stipitis
Прядкiна Г.О., Махаринська Н.М., Тарасюк М.В.
Вплив зменшення асимiляцiйної поверхнi листків озимої пшениці рiзних сортiв впродовж періоду цвітіння—молочно-воскова стиглість на наливання зерна
Рибалка О.I., Полiщук С.С., Червонiс M.В., Моргун В.В., Моргун Б.В.
Унiкальна пшениця спельта (Triticum aestivum ssp. spelta L.) з темно-фiолетовим зерном
Рибалка О.І.1,2, Моргун В.В.2, Поліщук С.С.1, Червоніс M.В.1, Моргун Б.В.2,3, Соколов В.М.1
Цільнозернові продукти — світова стратегія здоров’я
Рогач В.В.1, Кур'ята В.Г.1, Рогач Т.І.1, Стасик О.О.2, Кірізій Д.А.2, Ситник C.К.2
Динаміка вмісту вуглеводів та елементів мінерального живлення в органах рослин баклажанів під впливом ретардантів
Рудник-Іващенко О.І.1, Борзих О.О.1, Михальська Л.М.2, Швартау В.В.2
Біологічна активність опалих листків Juglans nigra
Швартау В., Наконечний О., Стріха М., Патика М., Маренков О.
Юрій Васильович Лихолат (присвячено 65-річчю від дня народження)
Швартау В., Тарасюк М.
Внесок Інституту фізіології рослин і генетики НАН України у забезпечення продовольчої безпеки держави