Значення мікроорганізмів для здоров'я ґрунтів та оптимізації формування біоценозівКозак В.О., Пида С.В. Продуктивність сочевичі харчової (Lens culinaris Medik.) за впливу мікробних препаратів і фунгіцидівПатика В.П., Колісник С.І., Коць С.Я., Воробей Н.А., Калініченко А.В. Вплив біологічних азоту і фосфору на фізіологічні процеси та продуктивність сочевиціКоць С.Я., Храпова А.В., Кукол К.П. Вплив різних концентрацій проліну і гліцину на ростову активність бульбочкових бактерій Bradyrhizobium japonicum в умовах in vitro та проростання насіння соїКукол К.П., Воробей Н.А., Пухтаєвич П.П., Коць Т.А. Ефективність завчасної інокуляції насіння сої стійкими до фунгіцидів ризобіями та обробки протруйниками
Інформація для авторів (укр.)
| Інформація для авторів (англ.)
| | | | | | |