Значення мікроорганізмів для здоров'я ґрунтів та оптимізації формування біоценозівКозак В.О., Пида С.В. Продуктивність сочевичі харчової (Lens culinaris Medik.) за впливу мікробних препаратів і фунгіцидівПатика В.П., Колісник С.І., Коць С.Я., Воробей Н.А., Калініченко А.В. Вплив біологічних азоту і фосфору на фізіологічні процеси та продуктивність сочевиціКоць С.Я., Храпова А.В., Кукол К.П. Вплив різних концентрацій проліну і гліцину на ростову активність бульбочкових бактерій Bradyrhizobium japonicum в умовах in vitro та проростання насіння соїКукол К.П., Воробей Н.А., Пухтаєвич П.П., Коць Т.А. Ефективність завчасної інокуляції насіння сої стійкими до фунгіцидів ризобіями та обробки протруйниками
Інформація для авторів (укр.)
Інформація для авторів (англ.)
| | | | | | |