Фізіологія рослин і генетика, 2024, № 1

Волкогон В.В.
Значення мікроорганізмів для здоров'я ґрунтів та оптимізації формування біоценозів
Козак В.О., Пида С.В.
Продуктивність сочевичі харчової (Lens culinaris Medik.) за впливу мікробних препаратів і фунгіцидів
Патика В.П., Колісник С.І., Коць С.Я., Воробей Н.А., Калініченко А.В.
Вплив біологічних азоту і фосфору на фізіологічні процеси та продуктивність сочевиці
Коць С.Я., Храпова А.В., Кукол К.П.
Вплив різних концентрацій проліну і гліцину на ростову активність бульбочкових бактерій Bradyrhizobium japonicum в умовах in vitro та проростання насіння сої
Кукол К.П., Воробей Н.А., Пухтаєвич П.П., Коць Т.А.
Ефективність завчасної інокуляції насіння сої стійкими до фунгіцидів ризобіями та обробки протруйниками
Інформація для авторів (укр.)
Інформація для авторів (англ.)