Роль жасмонатів в адаптації рослин до дії абіотичних стресорівМоргун В.В., Січкар С.М., Починок В.М., Нінієва А.К., Чугункова Т.В. Характеристика колекційних зразків спельти (Triticum spelta L.) за елементами структури продуктивності та хлібопекарською якістюКоць С.Я., Воробей Н.А., Кірізій Д.А., Караушу О.В. Продукційний процес люцерни за інокуляції бінарною композицією Sinorhizobium meliloti-NostocГончарук О.М., Дубровна О.В., Бавол А.В., Воронова С.С., Лялько І.І. Особливості мейозу в трансгенних рослин пшениці, отриманих методом Agrobacterium-опосередкованої трансформації in plantaСергєєва Л.Є., Курчій В.М., Матвєєва О.Ю., Тищенко О.М. Вміст проліну та цукрози в калюсних культурах кукурудзи за модельованих осмотичних стресівЯкимчук Р.А. Мутагенна активність забруднень ґрунту територій сховищ заборонених і непридатних до використання пестицидівКарпець Ю.В., Колупаєв Ю.Є., Косаківська І.В. Оксид азоту і пероксид водню як сигнальні посередники при індукуванні теплостійкості проростків пшениці екзогенними жасмоновою і саліциловою кислотамиЮхно Ю.Ю., Жмурко В.В. Динаміка абсцизової кислоти в листках і апікальних меристемах стебла ізогенних за генами Е ліній сої за різної тривалості фотоперіодуІващенко І.В. Хроматографічний аналіз фенольних сполук Tanacetum balsamita L. (Asteraceae) за умов інтродукції в Житомирському Поліссі
| | | | | | | | |