Голозерний харчовий ячмінь (Hordeum vulgare L. var. nudum) — генетичні та селекційні дослідженняРаденович Ч.Н., Іванович М.Р., Попович А.С., Ніколич В.В., Сіміч М.С., Сечанський М.Д. Методи інфрачервоної та комбінаційної спектроскопії для дослідження фотосинтетичних пігментів та інших органічних молекул у гібридах кукурудзи, призначених на харчування та кормиЗолотарьова О.К., Топчiй Н.М., Федюк О.М. Біохімічні та фізіологічні особливості новозеландського шпинату (Tetragonia tetragonoides) як нової культури для засолених ґрунтівПоліщук Л.В. Нові штами стрептоміцетів, в геномах яких виявлено кластери генів катаболізму агарозиРоманенко К.О., Бабенко Л.М., Косаківська І.В. Вплив короткотривалих температурних стресів і помірної ґрунтової посухи на пігментний комплекс пшениці, спельти і житаПрядкіна Г.О., Махаринська Н.М., Кедрук А.С., Хархота М.А. Вплив посухи на пігменти віолаксантинового циклу в листках озимої пшениціМоргун В. О.Л. Зозуля, В.В. Швартау, Л.М. Михальська, О.Л. Ковель, Г.М. Гнатієнко, В.Є. Снитюк, В.М. Домрачев, Н.П. Тмєнова «Сучасні методи цифрового моніторингу в рослинництві»
| | | | | | |