Фізіологія рослин і генетика, 2023, № 6

Рибалка О.І., Поліщук С.С., Червоніс M.В., Моргун Б.В., Моргун В.В.
Голозерний харчовий ячмінь (Hordeum vulgare L. var. nudum) — генетичні та селекційні дослідження
Раденович Ч.Н., Іванович М.Р.,  Попович А.С., Ніколич В.В., Сіміч М.С., Сечанський М.Д.
Методи інфрачервоної та комбінаційної спектроскопії для дослідження фотосинтетичних пігментів та інших органічних молекул у гібридах кукурудзи, призначених на харчування та корми
Золотарьова О.К., Топчiй Н.М., Федюк О.М.
Біохімічні та фізіологічні особливості новозеландського шпинату (Tetragonia tetragonoides) як нової культури для засолених ґрунтів
Поліщук Л.В.
Нові штами стрептоміцетів, в геномах яких виявлено кластери генів катаболізму агарози
Романенко К.О., Бабенко Л.М., Косаківська І.В.
Вплив короткотривалих температурних стресів і помірної ґрунтової посухи на пігментний комплекс пшениці, спельти і жита
Прядкіна Г.О., Махаринська Н.М., Кедрук А.С., Хархота М.А.
Вплив посухи на пігменти віолак­сантинового циклу в листках  озимої пшениці
Моргун В.
О.Л. Зозуля, В.В. Швартау, Л.М. Михальська, О.Л. Ковель, Г.М. Гнатієнко, В.Є. Сни­тюк, В.М. Домрачев, Н.П. Тмєнова «Сучасні методи цифрового моніторингу в рослинництві»